En av de mest irriterande köksuppgifterna har just automatiserats. Du kommer inte att tro hur det fungerar…

22/06/2024 | Joseph Nordström

SAMMANFATTNING: Italienarna är mästare på mat, men vi brukar inte höra från dem om tekniska innovationer som inte är bilar. I sommar kommer det att förändras, eftersom en ny genial uppfinning från bootens land, en automatisk självrörare, revolutionerar kök över hela kontinenten, och det kan bara nå ditt kök också.  Du kan nu få din MagicMix 50% rabatt och med gratis leverans.

Är du en lat kock? Hatar du att bara stå där i timmar och göra olika uppgifter bara för att få lite fin puddingöken? Gör det ont i handleden av all omrörning? Idag är din lyckodag, för den här nya uppfinningen kommer att spara dig hela tiden, krångel och smärta. Allt.

Föreställ dig det här. Titta på receptet. Det står rör om i 10 minuter. 10 minuter! Vem har den tiden? Du måste skära och mosa och baka som fem andra saker. Din viktiga andra är inte här för att delegera den här meniala uppgiften till. Usch bara stå där och rör om som en robot i 10 minuter… kanske du borde sätta på någon podcast eller musik …

Men tänk om vi sa att det fanns en… En robot som kan göra det här för dig? Du skulle nog svara “vad är det här? Lite billig sci-fi-film?” och vi skulle svara att du inte har helt fel …

Vad pratar vi om?

De kallar det MagicMix, och det lever definitivt upp till sitt namn. En italiensk uppfinning skapad för att spara sin kockar dyrbar tid eller praktikanter för den mycket viktiga, men mycket tråkiga och tidskrävande uppgiften att röra om.

Det var ingen lätt uppgift. Krukor och skålar är alla olika storlekar. Du måste ha mycket förtroende för en enhet för att vända ryggen till den medan den gör det blandar din smet helt på egen hand. Det finns en bra anledning till att en sådan apparat uppfanns först i dessa dagar. Teknik.

Men hur fungerar det egentligen? Och förtjänar det verkligen vårt förtroende att vi skulle lämna det på, gå på toaletten och inte komma tillbaka till vår gröt som täcker hela köket? Vi har en att ta reda på…

Vad gör det speciellt:

Vid första anblicken ser det inte mycket ut som mycket. Ett handtag och tre konstiga ben. Och det förblev så tills vi faktiskt försökte använda det, och oh boy blev vi förvånade. Tydligen gick en hel del databehandling, beräkningar och simuleringar till att utforma den mest stabila omröraren vetenskapligt möjligt, så vi var tvungna att försöka välta den, eller hur?

För det första passar det lätt någon kruka eller skål vi lägger den i. Vi förväntade oss att det skulle falla om vid första tecken på motgångar, men MagicMix med lite högre kraft förblev upprätt och omrörande. Oavsett vad vi ställde upp det mot, gelé, gröt, chunky soppor, bara tom luft, det fortsatte chugging och vi kunde bara gå göra mer produktiva saker.

Efter att ha stirrat på det arbete, nästan hypnotiserat av dess spinning, slutade vi äntligen att ta isär det och begränsa exakt vad som gör MagicMix magiskt:

Mycket stabil 3-benig design så att du kan slå på den och inte behöva oroa dig för din favoritsoppa som dekorerar golvet medan du inte tittar.

Mycket slitstarka och värmebeständiga ABS-ramar av plast och rostfritt stål som tål upp till 120c, är non-stick och diskmaskinssäkra.

3 arbetshastigheter beroende på hur snabbt eller långsamt du vill att dina saker ska röras om.

Fungerar också som en mjölkskummare, proteinshakeblandare, du behöver det, det gör det.

4AA-batterier kan hålla den chugging i upp till 4 timmar

Sparar så mycket tid.

MagicMix verkar verkligen som magi, att ha några av dessa runt får dig att känna dig som trollkarlens lärling! Vi har faktiskt bestämt oss för att behålla testenheten som mjölkskumare till kaffemaskinen på kontoret.

Nu har du förmodligen frågat dig själv ett tag nu väl ok, det låter tjusigt men hur mycket kostar det egentligen? Det är det bästa. Det vanliga priset på MagicMix är bara 698 kr. Mer än värt den tid det kommer att fortsätta att spara dig i köket. Men det italienska företaget bakom dessa bestämde att den globala lanseringen av enheten kommer att åtföljas av en massiv 50% rabattförsäljning och gratis internationell frakt! Du kan nu få din MagicMix för bara 349 kr.

Alla enheter som sparar tid och gör våra liv enklare är automatiskt något vi rekommenderar att du tittar på, men den stora kvaliteten och uppfinningsrikedomen hos MagicMix är det som tjänar det vår helhjärtade godkännandestämpel. Gå och hämta den medan den fortfarande är till salu!

Men tro inte bara på vårt ord! Dessa människor älskade MagicMix:

“Som restaurangägare visste jag att det här var guld så fort jag såg det. Efter att ha fått en massa av dessa har vi kunnat minska turnaround-kursen för vissa rätter med nästan 30%! Det betyder inte bara att maten når våra kunder snabbare, det innebar också att vi kunde skära ner på vår kökspersonal och omplacera dem till andra roller! Det är fantastiskt! 5 stjärnor!”

“Jag skadade handleden när jag spelade tennis och det var precis innan semestern. Det kan ha varit en riktad annons eftersom jag letade efter handledsbehandlingar och hjälpmedel, men jag fick den omedelbart och har inte ångrat den sedan dess. “

“Gud, det här sparar så mycket tid! Och det gör allt! Behöver du blanda lite tårtsmet? Färdig. Behöver du röra om i grytan? Färdig. Behöver du skumma din mjölk till den där morgon koppen espresso? Klart och gjort. Jag älskar det. Skulle men igen.”

 

Slutsats: Ska du få en MagicMix?

Ja absolut! De mest värdefulla och värdefulla resurser vi har som människor är tiden. Alla enheter som sparar oss tid på någon uppgift är värda sin vikt i guld. Och det är innan du överväger att det helt enkelt är en anmärkningsvärt användbar enhet och kostar nästan ingenting jämfört med vad den ger dig tillbaka. Tid. Hämta den innan försäljningen är slut!

Proffsen:

  • Superlätt att använda
  • Mycket stabil design för att passa alla behållare
  • 3 omrörhastigheter
  • Kan även fungera som mjölkskumare eller skakapparat
  • 4AA-batterier kan möjliggöra upp till 4 timmars arbete

Nackdelar:

  • Förnödenheterna är mycket begränsade, du kan köpa snart.

 

Hur får jag den magiska mixen?

Nu när du är medveten om att du inte behöver blanda själv måste du klia för att få en av dessa för dig själv, så här är de enkla stegen:

  1. Vi rekommenderar att du beställer en original MagicMix från den officiella webbplatsen här.
  2. Öppna lådan, låt den göra sin magi och gå och gör något mer produktivt med din tid!

KAMPANJ: Nu med 50% rabatt och med gratis frakt under en begränsad tid!

Klicka här för att hämta din Magic Mix med 50% rabatt – Gratis världsomspännande frakt under en begränsad tid >>>