Een van de meest vervelende keuken taken is zojuist geautomatiseerd. Je zult niet geloven hoe het werkt…

12/07/2024 | Jeffry Koenders

SAMENVATTING: De Italianen zijn meesters in de keuken, maar meestal horen we ze niet over technologische innovaties die geen auto’s zijn. Deze zomer komt daar verandering in, want een nieuwe ingenieuze uitvinding uit het land van de laars, een automatische zelfroerder, brengt een revolutie teweeg in keukens overal op het continent, en misschien wel in jouw keuken.  Je kunt je MagicMix nu met 50% korting en met gratis levering krijgen.

Ben je een luie kok? Heb je er een hekel aan om urenlang verschillende taken uit te voeren, alleen maar om een lekker pudding toetje te kunnen eten? Doet je pols pijn van al dat roeren? Dan is vandaag je geluksdag, want deze nieuwe uitvinding bespaar je al die tijd, moeite en pijn. Alles.

Stel je dit voor. Je kijkt naar het recept. Er staat 10 minuten roeren. 10 minuten! Wie heeft er zoveel tijd?! Je moet snijden en pureren en nog vijf andere dingen bakken. Je significante andere is er niet om deze onbelangrijke taak aan te delegeren. Sta daar maar 10 minuten te roeren als een robot… Misschien moet je een podcast of muziek opzetten…

Maar wat als we je vertellen dat er een soort robot is die dit voor je kan doen? Je zou waarschijnlijk antwoorden “wat is dit? Een goedkope sci-fi film?” en wij zouden antwoorden dat je niet helemaal verkeerd bent…

Waar hebben we het over?

Ze noemen het de MagicMix, en het doet zeker zijn naam eer aan. Een Italiaanse uitvinding om hun chefs kostbare tijd of stagiaires te besparen voor de zeer belangrijke, maar zeer saaie en tijdrovende taak van het roeren.

Let wel, het was geen gemakkelijke taak. Potten en schalen zijn allemaal verschillend van grootte. Je moet veel vertrouwen hebben in een apparaat om er je rug naar toe te keren terwijl het je beslag helemaal zelf mengt. Er is een goede reden waarom zo’n apparaat pas in deze tijd is uitgevonden. Technologie.

Maar hoe werkt het eigenlijk? En verdient het echt ons vertrouwen dat we het aan zouden laten staan, naar de badkamer zouden gaan en niet terug zouden komen om onze pap de hele keuken te laten bedekken? We hebben er een om dat uit te zoeken…

Wat maakt het speciaal:

Op het eerste gezicht lijkt het niet veel. Een handvat en drie vreemd uitziende poten. En dat bleef zo tot we hem echt probeerden te gebruiken, en oh wat waren we verrast. Blijkbaar zijn er heel wat berekeningen en simulaties aan voorafgegaan om de meest stabiele roerstaaf te ontwerpen die wetenschappelijk mogelijk is, dus we moesten hem wel proberen om te gooien, nietwaar?

Ten eerste paste hij gemakkelijk in elke pot of kom waarin we hem plaatsten. We verwachtten dat hij zou omvallen bij het eerste teken van tegenspoed, maar de MagicMix bleef door een hogere macht rechtop staan en roeren. Waar we hem ook tegenaan zetten, gelei, pap, grove soepen, gewoon lege lucht, hij bleef maar doorroeren en wij konden gewoon productievere dingen gaan doen.

Na een tijdje staren, bijna gehypnotiseerd door het draaien, zijn we uiteindelijk gestopt om hem uit elkaar te halen en te onderzoeken wat de MagicMix nu precies magisch maakt:

Zeer stabiel ontwerp met 3 poten, zodat je het kunt aanzetten en je je geen zorgen hoeft te maken dat je favoriete soep de vloer versiert terwijl je niet kijkt.

Zeer duurzame en hittebestendige ABS-kunststof en roestvrijstalen kaders die tot 120°C kunnen weerstaan, niet kleven en vaatwasmachinebestendig zijn.

3 werksnelheden, afhankelijk van hoe snel of langzaam je wilt roeren.

Werkt ook als melkopschuimer, eiwitshake mixer, je hebt het nodig, het doet het.

4AA batterijen kunnen het tot 4 uur lang volhouden.

Bespaart je zoooooveel tijd.

De MagicMix lijkt wel magie, met een paar van deze in de buurt voel je je net de tovenaarsleerling! We hebben zelfs besloten om de testunit te houden als melkopschuimer voor de koffiemachine op kantoor.

Je vraagt je nu waarschijnlijk al een tijdje af, oké, het klinkt leuk, maar hoeveel kost het eigenlijk? Nou, dat is het beste gedeelte. De normale prijs van de MagicMix is slechts € 79,98. Meer dan de tijd waard die het je zal blijven besparen in de keuken. Maar het Italiaanse bedrijf hierachter heeft besloten de wereldwijde lancering van het apparaat vergezeld te laten gaan van een enorme uitverkoop met 50% korting en gratis internationale verzending! Je kunt nu je MagicMix krijgen voor slechts € 39.

Elk apparaat dat ons tijd bespaart en ons leven makkelijker maakt, is automatisch iets dat we aanraden om te bekijken, maar de pure kwaliteit en vindingrijkheid van de MagicMix is wat het onze volmondige stempel van goedkeuring verdient. Koop hem nu hij nog in de aanbieding is!

Maar geloof ons niet alleen op ons woord! Deze mensen vonden de MagicMix geweldig:

“Als restauranteigenaar wist ik dat dit ding goud waard was op het moment dat ik het zag. Nadat we er een heleboel hadden gekocht, konden we de omloopsnelheid voor sommige gerechten met bijna 30% verlagen! Dat betekent niet alleen dat het eten sneller bij de klant is, maar ook dat we ons keukenpersoneel konden ontslaan en andere taken konden laten uitvoeren! Het is fantastisch! 5 sterren!”

“Ik heb mijn pols geblesseerd tijdens het tennissen en het was net voor de feestdagen. Het was misschien een gerichte advertentie omdat ik op zoek was naar polsbehandelingen en hulpmiddelen, maar ik heb het meteen gekregen en heb er sindsdien geen spijt meer van gehad. “

“God dit ding bespaart zoooo veel tijd! En het doet alles! Moet je cakebeslag mixen? Klaar. Moet je je stoofpot roeren? Klaar. Melk opschuimen voor dat kopje espresso ‘s ochtends? Gedaan en gedaan. Ik vind het geweldig. Zou het zo weer doen.”

 

Conclusie: Moet je een MagicMix aanschaffen?

Ja Absoluut! De meest kostbare en waardevolle hulpbron die we als mens hebben is tijd. Elk apparaat dat ons tijd bespaart bij welke taak dan ook is zijn gewicht in goud waard. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat het gewoon een opmerkelijk nuttig apparaat is dat bijna niets kost in vergelijking met wat het je teruggeeft. Tijd. Koop hem voordat de uitverkoop afgelopen is!

Voordelen:

  • Super gemakkelijk te gebruiken
  • Zeer stabiel ontwerp zodat het in elke container past
  • 3 roersnelheden
  • Kan ook functioneren als melkopschuimer of shaker
  • 4AA batterijen kunnen tot 4 uur werken

Nadelen:

  • De voorraad is zeer beperkt, je moet snel zijn

 

Hoe koop ik de Magic Mix?

Nu je weet dat je niet alles zelf hoeft te mixen, wil je vast ook zo’n MagicMix in huis halen, dus hier zijn de eenvoudige stappen:

  1. We raden je aan een originele MagicMix te bestellen van de officiële website hier.
  2. Open de doos, laat het zijn magie doen en ga iets productiever doen met je tijd!

PROMOTIE: Nu met 50% korting en met gratis verzending voor een beperkte tijd!

Klik hier om je Magic Mix met 50% korting te claimen – Gratis wereldwijde verzending voor een beperkte tijd >>>