En af de mest irriterende køkkenopgaver er lige blevet automatiseret. Du vil ikke tro, hvordan det fungerer…

22/06/2024 | by Oscar Ross

SAMMENDRAG: Italienerne er mestre i køkkenet, men vi hører normalt ikke fra dem vedrørende teknologiske innovationer, der ikke er biler. Denne sommer skal den ændre sig, da en ny genial opfindelse fra støvlens land, en automatisk selvomrører, revolutionerer køkkener på tværs af kontinentet, og det når måske også dit køkken.  Du kan nu få din MagicMix 50% rabat og med gratis levering.

Er du en doven kok? Hader du bare at stå der i timevis og udføre forskellige opgaver, bare så du kan få en dejlig buddingørken? Gør dit håndled ondt af al omrøring? I dag er din heldige dag, for denne nye opfindelse vil spare dig for alt tid, besvær og smerte. Det hele.

Forestil dig dette. Du ser på opskriften. Der står omrøring i 10 minutter. 10 minutter! Hvem har den slags tid?! Du skal skære og mose og bage som fem andre ting. Din betydningsfulde anden er ikke her for at delegere denne meniale opgave til. Ugh bare stå der og rør som en robot i 10 minutter… måske skulle du lægge noget podcast eller musik på…

Men hvad nu hvis vi fortalte dig, at der var en… slags robot, der kunne gøre dette for dig? Du vil sandsynligvis svare “hvad er dette? En billig sci-fi film?” og vi ville svare, at du ikke er helt forkert…

Hvad taler vi om?

De kalder det MagicMix, og det lever helt sikkert op til sit navn. En italiensk opfindelse skabt for at spare deres kokke dyrebar tid eller praktikanter til den meget vigtige, men meget kedelige og tidskrævende opgave at røre rundt.

Husk, det var ingen let opgave. Gryder og skåle er alle forskellige størrelser. Du skal have stor tillid til en enhed for at vende ryggen til den, mens den blander din dej helt alene. Der er en god grund til, at sådan en enhed kun blev opfundet i denne tid og alder. Teknologi.

Men hvordan fungerer det egentlig? Og tjener det virkelig vores tillid til, at vi ville lade det være, gå på badeværelset og ikke komme tilbage til vores grød, der dækker hele køkkenet? Vi har en til at finde ud af…

Hvad gør det specielt:

Umiddelbart ligner det ikke meget. Et håndtag og tre underlige ben. Og det forblev sådan, indtil vi faktisk prøvede at bruge det, og åh dreng blev vi overrasket. Tilsyneladende gik en masse computing, beregninger og simuleringer til at designe den mest stabile omrører videnskabeligt muligt, så vi var nødt til at prøve at vælte det, ikke sandt?

For det første passede den let til enhver gryde eller skål, vi satte den i. Vi forventede, at den faldt om ved det første tegn på modgang, men MagicMix af en højere kraft forblev opretstående og omrørte. Uanset hvad vi satte den op mod, gelé, grød, tykke supper, bare tom luft, blev den ved med at tygge, og vi kunne bare gå til mere produktive ting.

Efter at have stirret på det arbejde, næsten hypnotiseret af dets spinning, stoppede vi endelig for at skille det ad og indsnævre præcis, hvad der gør MagicMix magisk:

Meget stabilt trebenet design, så du kan tænde det og ikke behøver at bekymre dig om din yndlingssuppe, der pynter gulvet, mens du ikke kigger.

Meget slidstærke og varmebestandige ABS plastik og rustfrit stål stel, der kan modstå op til 120c, er ikke-klæbende og tåler opvaskemaskine.

Work 3 arbejdshastigheder afhængigt af hvor hurtigt eller langsomt du vil have dine ting rørt.

Fungerer også som mælkeskummer, protein shake mixer, du har brug for det, det gør det.

4AA batterier kan holde det til at tygge i op til 4 timer

Sparer dig så meget tid.

MagicMix virker virkelig som magi, hvis du har et par af dem i nærheden, får du dig til at føle dig som troldmandens lærling! Vi har faktisk besluttet at beholde testenheden som en mælkeskum til kaffemaskinen på kontoret.

Nu har du sikkert spurgt dig selv et stykke tid nu godt ok, det lyder fancy, men hvor meget koster det egentlig? Jamen det er den bedste del. Normalprisen på MagicMix er blot 518 kr. Mere end værd at det vil fortsætte med at spare dig i køkkenet. Men det italienske firma bag disse besluttede, at den globale lancering af enheden vil blive ledsaget af et massivt salg på 50% rabat og gratis international forsendelse! Du kan nu få din MagicMix for kun 259 kr.

Enhver enhed, der sparer os tid og gør vores liv lettere, er automatisk noget, vi vil anbefale at se på, men den rene kvalitet og opfindsomhed ved MagicMix er det, der giver det vores helhjertede godkendelsesstempel. Få det, mens det stadig er til salg!

Men tag ikke bare vores ord for det! Disse mennesker elskede MagicMix:

“Som restaurantejer vidste jeg, at det her var guld, da jeg så det. Efter at have fået en masse af disse, har vi været i stand til at reducere vendehastigheden for nogle retter med næsten 30%! Det betyder ikke kun, at maden når hurtigere til vores kunder, det betød også, at vi kunne skære ned på vores køkkenpersonale og omdanne dem til andre roller! Det er fantastisk! 5 stjerner!”

“Jeg skadede mit håndled ved at spille tennis, og det var lige før ferien. Det var måske en målrettet annonce, fordi jeg ledte efter håndledsbehandlinger og hjælpemidler, men jeg fik det med det samme og har ikke fortrudt det siden.”

“Gud disse ting sparer sååå meget tid! Og det gør alt! Skal du blande noget kagedej? Færdig. Skal du røre din gryderet? Færdig. Skal du skumme din mælk til den morgen kop espresso? Udført og færdig. Jeg elsker det. Ville men igen.”

 

Konklusion: Skal du få en MagicMix?

Ja absolut! De mest værdifulde og værdifulde ressourcer, vi har som mennesker, er tid. Enhver enhed, der sparer os tid til enhver opgave, er guld værd. Og det er før man overvejer, at det simpelthen er en bemærkelsesværdig nyttig enhed og koster næsten ingenting i forhold til, hvad den giver dig tilbage. Tid. Få det inden salget slutter!

Fordele:

  • Super let at bruge
  • Meget stabilt design, der passer til enhver beholder
  • 3 omrøringshastigheder
  • Kan også fungere som mælkeskum eller shaker
  • 4AA batterier kan give op til 4 timers arbejde

Ulemper:

  • Forsyninger er meget begrænsede, du må snart købe

 

Hvordan får jeg den Magic Mix?

Nu hvor du er klar over, at du ikke selv skal blande alt, skal du klø for at få en af disse til dig selv, så her er de enkle trin:

  1. Vi anbefaler at bestille en original MagicMix fra det officielle websted her.
  2. Åbn boksen, lad den gøre sin magi, og gør noget mere produktivt med din tid!

PROMOTION: Nu med 50% rabat og med gratis forsendelse i en begrænset periode!

Klik her for at få din Magic Mix med 50% rabat – Gratis verdensomspændende forsendelse i en begrænset periode >>>